TIL DIG, DER HAR ALDERSSYN (BRUG FOR LÆSEBRILLER)

Hvis du har udviklet alderssyn (presbyopi), kan Biotrue®ONEday-endagslinser hjælpe dig med at få et skarpt og behageligt syn hele dagen – på alle afstande. BiotrueONEday har et såkaldt 3-zone Progressive DesignTM. Det betyder, at linsen har en zone for hver synsafstand – kort, mellemlang og lang afstand.

BiotrueONEday er fremstillet af det unikke materiale HyperGel, der efterligner øjets eget fugtsystem. Det betyder, at den bevarer 98 % af linsens fugtighed i op til 16 timer.

Vigtige funktioner og fordele

Multifokal 3-zone Progressive DesignTM med separat zone for hver synsafstand.

HyperGel indeholder den samme mængde vand som den naturlige hornhinde (78 %) og på linsens overflade efterlignes tårefilmens fedtlag, hvilket forhindrer udtørring. Det betyder, at BiotrueONEday bevarer 98 % af linsens fugtighed i op til 16 timer.

High Definition Optics BiotrueONEday har High Definition Optics – en teknik, der bidrager til bedre kontrast syn, og mindsker halofænomener og blænding. Det giver et skarpt og klart syn i både stærk og svag belysning.

Indbygget UV-filter betyder, at BiotrueONEday sammen med solbriller sikrer dig en fremragende beskyttelse, når du er ude i solen.**

**UV-absorberende kontaktlinser kan IKKE erstatte UV-absorberende solbriller, da de ikke dækker hele øjet og øjenomgivelserne. Derfor skal du blive ved med at bruge UV-absorberende solbriller. Kontakt din optiker for flere oplysninger.

Prøv nu