TIL DIG, DER HAR BYGNINGSFEJL

Bygningsfejl er en almindelig synsfejl, der stiller store krav til, at en kontaktlinse sidder godt på øjet og er komfortabel. Biotrue®ONEday er udstyret med avanceret teknologi, som betyder, at linsen justerer sig selv ved hvert blink og dermed sidder korrekt på øjet. Særligt vigtigt for dig, der har bygningsfejl!

BiotrueONEday er fremstillet af det unikke materiale HyperGel, der efterligner øjets eget fugtsystem. Det betyder, at den bevarer 98 % af linsens fugtighed i op til 16 timer.

Vigtige funktioner og fordele

HyperGel indeholder den samme mængde vand som den naturlige hornhinde (78 %) og på linsens overflade efterlignes tårefilmens fedtlag, hvilket forhindrer udtørring. Det betyder, at BiotrueONEday bevarer 98 % af linsens fugtighed i op til 16 timer.

High Definition Optics BiotrueONEday har High Definition Optics – en teknik, der bidrager til bedre kontrast syn, og mindsker halofænomener og blænding. Det giver et skarpt og klart syn i både stærk og svag belysning.

Indbygget UV-filter betyder, at BiotrueONEday sammen med solbriller sikrer dig en fremragende beskyttelse, når du er ude i solen**.

**UV-absorberende kontaktlinser kan IKKE erstatte UV-absorberende solbriller, da de ikke dækker hele øjet og øjenomgivelserne. Derfor skal du blive ved med at bruge UV-absorberende solbriller. Kontakt din optiker for flere oplysninger.

Prøv nu