TIL DIG, DER ER LANGSYNET

Biotrue®ONEday-endagslinser efterligner øjets naturlige funktion, hvilket giver dig en behagelig og skarp synsoplevelse hele dagen. At BiotrueONEday er inspireret af øjets biologi, betyder blandt andet, at linsen har samme fugtighedsgrad som øjet og bevarer 98 % af fugtigheden i op til 16 timer.

Så uanset om du har brug for en linse at se med ved morgentræningen i fitnesscentret, eller til middagen om aftenen, er BiotrueONEday det rette valg for dig.

Vigtige funktioner og fordele

HyperGel indeholder den samme mængde vand som den naturlige hornhinde (78 %) og på linsens overflade efterlignes tårefilmens fedtlag, hvilket forhindrer udtørring. Det betyder, at BiotrueONEday bevarer 98 % af linsens fugtighed i op til 16 timer.

High Definition Optics BiotrueONEday har High Definition Optics – en teknik, der bidrager til bedre kontrast syn, og mindsker halofænomener og blænding. Det giver et skarpt og klart syn i både stærk og svag belysning.

Indbygget UV-filter betyder, at BiotrueONEday sammen med solbriller sikrer dig en fremragende beskyttelse, når du er ude i solen**.

**UV-absorberende kontaktlinser kan IKKE erstatte UV-absorberende solbriller, da de ikke dækker hele øjet og øjenomgivelserne. Derfor skal du blive ved med at bruge UV-absorberende solbriller. Kontakt din optiker for flere oplysninger.

Prøv nu